perjantai 5. helmikuuta 2010

Viikonloppu.


Se olis jo perjantai. Tämä päivä on menny pakkaillessa. Oon yrittäny pikku hiljaa paikkalla rauhassa ja samalla kattoe, että mitkä otetaan mukaan ja mitkä sitten heitetään jo pois.
Olis muutama ylimääräinen sohva, pöytä,tuoli, kirjahylly yms. joita ei enään otetan mukaan, vaan ostetaan toisenlaisia.

Nyt odottelen, että Jussi tulis töistä niin lähdettäis ruokakauppaan Prismaan ja samalla mentäis koirapuistoon juoksuttamaan tyttöjä. Illaksi olis kiva keksiä jotain mukavaa tekemistä vielä.
Huomenna aamulla pitäis mennä poikia hoitamaan ja sitte niiden kanssa pitäis mennä käymään Nikon synttäreillä. Ja Jussillakin on huomenna pari työhaastattelua. Ja sunnuntaina vielä yksi. Toivottavasti nyt jostain jotain lohkeais. (: Olis Jussikin lähempänä mua, vauvaa ja tyttöjä. Eikä olis niin poikki liian pitkien työmatkojen takia, mitä nyt on.

Tänään on myös meidän rakkauspäivä ! ;] Se olis pian melkein kolme vuotta kasassa sitten, ja 16. päivä helmikuuta (samana päivänä kun on rakenneultra) tulis täytee 2 vuotta kihloissa. Aika menee niin nopeaa. Ja on tähän aikaan jo paljon mahtunukki; positiivista ja negatiivista.
Positiivisin juttu on tämä meidän yhteinen pieni rakkaus vauva <3

Eilen oltiin myös koira puistossa. Olin Annin, Sulon ja tyttöjen kanssa sielä. Siru onneksi hyvin meni leikkeihin mukaan, näyttää siltä, ettei neidille jääny mitään kammoa. Toki on vähän arka vielä, joka on ihan ymmärrettävää.
Sanoin sielä koirapuistossa yhdelle miehelle mitä Sirulle tapahtui sunnuntaina, niin tämä mies, sanoi myös, että sen koiran,Dianan (doberman) päälle kävi kans dogo argentino sielä koirapuistossa juuri samanikäisenä mitä Siru on nyt. Ja mies sanoi, että se vain ahkerasti toi muiden kilttien koirien ääreen niin siltäkin oli sitten kammo hävinnyt. Hyvä niin :)



Eilen muuten hain Kuplan turvakaukalon, oli postiin tullu ja tänään soitettiin, oli Kuplan pinnasänky tullu myös, mutta ne tuo sen kotiin asti maanantaina aamulla. Kaikki suurimmat tavarat onkin nyt sitten hankittu (:

Pieniä tavaroita saa sitten ostella loppu odotuksen ajan (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "