keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Mukavaa piristystä iltaviikkoon!

Olipas mukavaa piristystä taas tänään käydä tsekkaamassa Pomppula! Jo kolmannen kerran; mutta ain yhtä viihdyttävä! Turo-Eemilkin jaksoi valvoa 4 tuntia; jota ei yleensä kotona tee ! Autossa otti pienet torkut, ehkä 15min ja kotona taas riitti virtaa.
Muutenkin päivä on sujunut mukavasti. Turo-Eemil heräs aamulla VASTA puoli8; se oli luksusta kun tässä muutamana aamuna on saanut nousta jo ennen 7. Ihme aamuvirkku T-E:stä tullu. Mutta empä mä valita, kun illalla menee ajoissa nukkumaan niin on kiva, että jää sitä omaakin aikaa ja Jussin kanssa kahdenkeskeistä aikaa, jota ei muuten oikeestaan ole.
Näin kun Jussin on illassa niin on myöski ihan mukava, että Turo-Eemil menee ajoissa nukkumaan; niin saan rauhoittua hetkeksi, kun koko päivän puurtaa. Ärsyttää vaan kun T-E nukkuu niin mä jumitan koneella ! Se on tosi raivostuttavaa. Eikö joskus voisi tehdä jotain hyödylllistäkin? On vaan noi foorumit ja FB saanu vallan!
Masutuntemuksia ei juurikaan ole... Liikkeitä en ehdi tunnustella kovinkaan ja illalla kun parhaiten tuntuisi kun nukkumaan menee niin oon yleensä jo niin rättipoikki, että nukahdan kun sormia napsauttais. Josko tänä iltana koittaisin tsempata, jos kuuluisi havaintoja pikkukakkosestamme!

Koiruuksista sen verta vielä ;
Sirusta on tullut kun toinen persoona kun Nox lähti! Siru nauttii olostaan ja siitä on tullut paljon virkeämpi! Leikkii, häsää ja on ihan innoissaan koko ajan kaikesta pienestäkin. Siru raukka kun jäi silloin niin vähällä huomiolle, kun kaikki aika meni Noxiin; ja kun Nox oli sellanen tohootes niin rauhallinen Siru jäi melkeimpä jalkoihin. Parempi siis näin; Nox saa sen minkä tarviikin ja Sirusta on tullut ihana oma itsensä! Nellistä ei niinkään ei eroa huomaa; Nelli on aina samanlainen mammija!
On mulla vain maailman ihanin perhe!


"Apua mitä mä teen; mulla on rotta suussa?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "