torstai 10. maaliskuuta 2011

meitä ja vaaleanpunaisia vaatteita

Oi oi oi. Nyt on pesty pienet ihanat vaaleanpunaiset vaatteet ja laitettu kaappiin! Oon ihan haltioissani; prinsessan vaatteita. Nuo ihanat mini legginssit ja tunikat, volaa! On niin ihana laittaa kuivumaankin pirteän värisiä vaatteita, kun oon tottunut, että kaikki on harmaata, ruskeaa, sinistä ja vihreää. Pojille kun tehdään niin tympeän värisiä vaatteita... Olis kiva, että vähä enemmän käytettäis värejä, ainakin kesä vaatteissa jos ei muissa. Oon mä nyt onneksi löytänyt joitain pirteitä vaatteita Turo-Eemilillekin.

Viime yönä taas heräsin maha kramppeihin Kiesus! No neuvolasta soitettiinkin sitten tänään, että pissanäytteessä oli jotain, että huomenna aamusta labraan sitten. Viikkoja vain on vielä kovin vähän... No mennään päivä kerrallaan, kyllä vauvalla kaikki hyvin on. Tiistaina näimme pienen ja koko ajan tuntuu potkuja. Tai siis joka ilta. Ja kyllä mullla on tunne, että kaikki ok pienellä.

Turo-Eemilistä on kasvanut ihme ikiliikkuja, vaikkei se oikeesti edes vielä ryömi! Vaikka se vain istuu ja makaa niin se pääsee ja ylettyy joka paikkaan; miten se on mahdollista?
Kirjat se vetää alas pöydän välistä, pöydältä ylettyy nyppimään kaiken pois jne. Taitavvaksi kääntyjäksi, kierijäksi ym on Turo-Eemil tullut.
T-E hokee koko ajan, että "ÄMMÄ" kaikki on vain ämmä. Ja kun näkee maitopullon, niin kuuluu maimaimai... Ja keittiössä osaa näyttää missä lamppu on ja yrittää sanoakin lamppua. Niin ja tänään näytti Turo-Eemil olohuoneestakin lamppua. Meillä varmaan puhutaan ennen kun liikutaan; jotenkin tuntuu siltä. [:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "