lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kyläilyä, simpsiötä, synttäreitä, keilailua, vauvauintia ja mini ihmistä!


Tässä suvun uusi tulokas; meidän kummipoikamme Jussin sylissä. Ja toisella puolella meidän pullamurusemme T-E ! Miten nopeaa ne kasvaakaan, kun näilläkin jätkillä ikäeroa vain se 8kk!
Ihana nykerö pakkaus oli. Kiltisti toinen vain nukkui. Välillä vähn nassua mutristi mutta taas jatkoi unia. Tuntui, että pieni nukkui enemmän kun Turo-Eemil. En tiedä? unohtaa liiankin nopeaa kaikki tuommoisetkin asiat. Vaikka koittaa painottaa mieleen ja kirjoittaa vauvakirjaan ym, mutta ei.

Eilen illalla Ville meille sitten tulikin. POjat oli heti illasta laskettelemassa Simpsiöllä. Ja illlalla oli pleikkari IN! Me Turo-Eemilin kanssa pesimme prinsessan vaatteita ja lalitoimme niitä valmiiksi. Haettiin eilen 5 jätesäkillistä prinsessa vaatteita; kokoa 50cm-90cm. Ekaksi vuodeksi siis jo vaatteet.

Tänään oli Viivin 1v synttärit! Huh huh. Vuoden vanha leidi Viivikin jo. Mun poikani ei ainakaan i k i n ä täytä vuotta. :D

Nuori pari onnellisenä yhteis tuumin kortteja ihaili ja katteli. Taisi ne olla mielenkiintoisimpia kun mitkää paketit. Ens vuonna varmasti jo toinen ääni kellossa. [:

Synttäreiltä tullessa haettiin Ville meiltä ja mentiin hohtokeilaamaan ! Hitto oli mukavaa. Turo-Eemilkin tykkäsi kattoa kun me muut keilattiin. Poitsu vaan söi naksuja vieressä. Vaunuteltiin sitten Turo-Eemilin kanssa kotiin, niin toinen sai jäädä ulos nukkumaan vielä toviksi. . . täytyy pian herätellä jos ei meinaa herätä.

Huomenna olisikin aamusta luvassa vauvauintia PITKÄSTÄ AIKAA! ihanaa, että vihdoin taas päästään sinnekkin. Viime kerrasta onkin taas jo melkein kuukausi. Tulehdus kierteen takia.... paskamainen juttu. Sieltä tullessa Turo-Eemil saa vaunuissa nukkua muutaman tunnin ja sitten syödään ja lähdetään kattomaan toista uutta tulokasta. Mini prinssiä Viinamäille. En malta odottaa. Varmasti on niiiiin ihana kaveri sieläkin!
Joskos illalla lepäilis hetkisen sitten kun taas on touhu vkl! Mutta ihanaa että on tekemistä. Ollaan kaikki paljon virkeämpiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "