lauantai 1. toukokuuta 2010

Kiva viikonloppu/vappu

Oli kyllä harvinaisen mukava viikonloppu. Tykkäsin.

Perjantaina käytiin Annin kanssa Prismassa ostamassa vappu ruokaa, ja rahaakin meni niin pirusti. Prisma oli ihan täynnä ihmisiä, hyvä ku sekaan mahtui.
Kauppa reissun jälkeen, tultiin meille ja rupesin kokkailemaan itse tehtyä pitsaa;sopivasti Jussikin tuli töistä jo ennen salattuja ja sai sitten lämmintä pitsaa ;D


Lauantaita olin odottanu, että pääsen vapputorille mutta koko Seinäjoen vapputori oli niin pettymys. Ei sielä ollut kun rasittavia kerjsoja jotka suihkuttivat niitä aineita sitte niin joka paikkaan kun olla ja voi. :< Hermot niihin meni. Toivottavasti meidän poika ei oo niin järjetön :D
Ruvettiin sitten Jussin kanssa miettimään, että mitähän sitä tekis, kun on kerta vappukin ja kaikkia. Päädyttiin sitten siihen, että lähdetään Tampereelle kattomaan Marrua sairaalaan, piristyy Marrukin[:
Vein Sirun hoitoon Annille ja Nelli jäi kotiin. Ja niin me sitten lähdettiin Tampereelle; ja eihän sinne loppujen lopuksi edes pitkä ollut. parisen tuntia autossa meni tosi nopeaa.
Sairaalassa oltiin parisen tuntia. Tuunakin oli sielä Marrun seurana. Tuuna tulikin sitten meidän kyydissä kotiin takasin. Samallahan se siinä kyydissä pääsi.
Kotona me oltiin puoli 9 illalla.

Oli ihana tulla kotiin kun Nelli oli niin onnellinen kun vihdoinkin tultiin kotiin. Se komensi Sirua ja puri sitä takajalkoihin, kun Siru oli ollu poissa kans, ilman Nelliä ;D Huomas, että ikävä oli ollut suuri. Huokmasi myös taas sen, että noita koiria voisi koskaan erottaa toisistaan. Ei sitte kuuna päivänä. <3
Annille iso kiitos siis hoidosta.


Lauantaina illalla mentiinkin sitte kaikki nukkumaan jo puoli 10, kun Jussin piti taas tänään aamulla töihin jo 7:ksi. Sirukin kuorsas niin kuin viimeistä päivää ja nukkui 12 tuntia. :D

Tässä nyt sitten odotellaa, että Jussi tulee töistä ja lähdetään käymään Merjan syntymäpäivä kahveilla. [: Ilallla josko sitä vain olisi sitten ja viettäis laatu aikaa Jussin kans. :D Eilen puhuttiinkin, että hitsi, enään 8 viikonloppua hyvällä säkällä ollaan kahden. =o On se vain hurja ajatus. Ollaan niin kauan asuttukin kahdestaan, että onhan se todella suuri muutos, kun meitä onkin yhtäkkiä kolme ;D <3 Sitten meitä onkin Isä, Äiti & Poika <3+ tytöt.


Jussilla alkaakin huomenna aamulla Atrialla työt.[: Pikkusen on onnellinen! Vihdoinkin vakitulot ja säännölliset työ ajat. Ne on se juttu mitä on odotettukin jo kauan.


Nyt onkin sitten jo toukokuu!
Tässä kuussa on kaikilla synttärit; Pertti, Nelli, Anni, Janne, Minä ja Mikko. Saas nähä syntyykö meidänkin poika tälle kuulle jo vai odottaako enskuulle.[:
Pian on h-hetki joka tapauksessa. [;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "