keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kuulumisia.

Maanantaina oltiin koiranpuistossa ja Anni ja Sulokin meidän kanssa oli. Oli mukava reissu; meidän naiset vaan niin kauheen lujaa leikkii ja niillä tarve alistaa aina muut. Akka valta kun on.[: illalla katotiin sitten leffajoa Annin ja Jussin kanssa. Nii ja tehtiin pitsaa ite ja vitsi, että oli hyvää ! Olokin oli sen mukainen oli taas syöny erittäin hyvin ;D Puoleen yöhön me vaharattiin leffoja ja hengailtiin[: Oli tosi kiva päivä. Nii ja Anni ei taaskaan saanu koitettua Kuplan potkuja, kyllä kovaa toinen monottaa koko ajan, mutta aina kun joku haluaa koittaa, niin aivan varmasti lopettaa ! Se osaa jo nyt ärsyttämisen jalon taidon ;D

Tiistai:
Kyllä oli aamulla väsy, kun meni maanantaina niin myöhälle, ja nyt tiistai aamulla oli neuvola jo aamulla 9.00. Kyllä mua jännitti, kun oli ensimmäinen kerta uudessa neuvolassa ja uusi täti ja kaikki muuttuu. Ilmajoella niin mä tykkäsin siitä Jaanasta[:
No; se uusi neuvola täti oli niin tympeä kun ikinä ! Se valitti ihan joka asiasta ja kyseenalaisti kaikki mun tekemiset yms. Harkitten kyllä syvästi neuvolatädin vaihtoa. Se valitti myös Jussille, samoista asioista kun mulle. Mä en tykänny sitten yhtään koko naisesta.
Vauvan sydämensyke oli 130 ja oli extraa; joka johtuu, kun vauva on vielä niin pieni ja kehittymätön. Ne jää pois itsestään ajan kanssa; ja jos ei jää niin laitetaan mammapolille lähetettä ja tarkistetaan asia. Mutta ei kuulemma mitään vakavaa. Rauhallisin mielin käski vain olla.
Mun hb oli taas ruvennu nousemaan; nyt oli 122.
Ja vauva oli kääntynyt pääalaspäin, jota en ite ollu tajunnu ollenkaan. Kun luulin että ne oli potkuja mitä tuntui ala mahassa, mutta selvisi että ne olikin nyrkin iskuja :D
Paino oli taas noussu jonkin verran. Joka kuuluukin asiaan.

Neuvolan jälkeen käytiin Johannan ja Jannen luona piipahtamassa. Kovasti niiden pienetkin kasvanu ja kehittynyt. Kehittyy koko ajan. [: Ihania pieniä. Tulee itellekkin välillä sellainen tunne, että kumpa jo sais sen oman vauvan syliinsä ! Mutta sitte taas kun ajattelee, että ollaan Jussin kanssa kahdestaan enään 3kk niin kyllä haluan nauttia tästäkin ajasta.[:
Kotia kun tultiin niin Ceasar tuli Jonin kanssa käymään, meidän naiset oli ihan onnessa. ;D Kahdeksi me mentiin sitten Ilmajoelle syömään Jussin äidin luo ja oltiin sielä jokusen aikaa ja Mairen luota kun lähdettiin niin poikettiin Ellun ja Mikin luona ja vietiin sinne meidän lainaamat itikka laatikot ja toppahousut takaisin Ellulle, kun ei ne enään mulle mahu :D Maha kun niin on jo kovin kasvanu.

Kotia kun päästiin niin mentiin tosi pitkälle lenkille ja Joni ja Ceasar oli meidän kanssa. Oli mukavaa. Ja piritsti ittiäkin, puolentoista tunnin lenkki. [:
Lenkiltä mä sitten kirmasinkin suoraan Tikantaipaleelle herkuttelemaan ;D Anni teki mulle ruokaa; perunamuusia ja nakkia ja salaattia ! <3 Oli niin hyvää !

Salkkareiden jälkeen mä sitte lähdinkin kotia päin. SItte alkoikin helvetti :s
Menin vessaan niin tuli yhtäkkiä verta aika paljon. Soitin sitten synnytyspolille ja ne pyysi tulla käymään heti. Mentiin Jussin kanssa sitten käymään sielä. Kaikki oli kuitenkin hyvin ja kohdunsuu oli tiiviisti kiinni ja vauva voi hyvin. Kätilö ei osannut selittää, mistä ja miksi veri oli tullut mutta pääasia, että kaikki oli hyvin ja tilanne oli vaaraton. Sitä vaan ite säikähtää niin lujaa. Saatiin sielä sitten tietää, että vauvakin painaa jo yli kilon ![: ja kovasti potki sielä.
Pääasia, että kaikki on hyvin.

Tänään sitte pitäis keksiä jotaki mukavaa. Marru tuos justiin soitteli, että tulee käymään yhden aikana. Ja illalla olis taas joku neuvolan valmennus; mutta saa nähä, että mennäänkö. Ei oikein kiinnostais. :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "