sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

6.3.2010 Syntyi 8 pientä ihmettä .




Viikonloppu taas vain meni. Koko viikonlopun oli kyllä toimintaa, että siksikin varmasti meni nopeaa. Perjantaina Jussilla oli vapaa päivä ja illalla sitte oltiin kattomassa Cheekiä. Keikka loppui joskus puolen yön jälkeen ja Mira soitti, että jos voitais Nala(Sirun äiti) ottaa meille yöksi hoitoon, kun ne menee viihteelle ja Nala oli murissut kaikille, herkässä tilassa kun vielä oli. Pieniä vauvoja mahassa. No me haettin Nala meille samalla kun vietiin Anni kotiin. Yö meni tosi hyvin, Nalakin sai nukkua rauhassa. JA Siru tykkäs kun äiti tuli kylään (:
Lauantai aamulla noustiin jo aika aikaisin ja ruokin kaikki kolme koiraa ja käytin ne pihalla, sitte rupesin Jussia potkimaan ylös, että jos mentöis lenkille kun koirat herää aamu uniltaan. Kun koirat heräs niin rupesin kattomaan kun maatolla oli jotain märkää ja lattialla. Syytin Nelliä, että se oli taas merkannu, kun sillä tapana on jos se suuttuu jostaki asiasta. Jussi sitte sanoi, että se tulee Nalasta se vesi. Mähän sitte viisaana hyökkäsin koneelle ja googlettamaan koiran alkavaa synnytystä, jos se olis sitä. Ajattelin kuitenkin,, ettei se sitä voi olla. Nalakin oli niin rauhalllinen. Soitin sitte Miralle, että jos koiralta menee lapsivesi niin Nalalta meni kymmenen minuuttia sitte, että mitä teen. Laitoin sitte puhelun jälkeen NAlalle pedin kylpyhuoneeseen ja vein vettä sinne sille, Nala ei tiennyt kuinka päin olisi ollut. Lopulta sain Nalan maate niin ensimmäinen pentu oli maailmassa ! Mua jännitti yli lujaa, kun koirakaan ei ollut mun oma, että nämä pennut varmaan kuolee kaikki mun käsiini, mutta luojan kiitos kaikki meni hyvin. Jussi oli kans ihan hädässä. ENsimmäinen kerta kun oon mukana koiran synnytyksessä. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja Nala oli rauhallinen. Päästi mut pentujen ja itsensä lähelle.
Maailmaan tuli kaiken kaikkiaan 8 ihanaa rottweilerin pentua. (: <3
Nala osasi ite hoitaa kaiken tosi hyvin, kolmelta pieneltä jouduin sikiökalvon puhkaisemaan , kun tuli niin peräkkäin pennut. Mirakin tuli sitten myöhemmin pentujaan katsomaan (: Illalla oli typerä sitten lähteä kihlajaisiin, kun vauvat oli täälä kotona :S :D mutta Mira oli täälä onneksi käynyt ja ruokki samalla meidänkin koirat.
Sunnuntaina aamulla taas heti kiireellä piti mennä vauvoja kattomaa, kaikki oli hyvin äidillä ja pennuilla. Yksi pentu oli puolet pienempi kun muutja ei edes yrittänyt mennä tissille, mutta mä aina vain sen yritin sinnikkäästi nostaa muiden joukkoon ja tissille. Kahden aikana lähdettiin sitten Johannan synttäreilleja kun tultiin kotiin takaisin, oli pienin pennuista kuollut. :( Itkun kanssa mä sen sitten nostin pois. :s Mutta parempi pienelle niin, kun ei se jaksanut elää. Nyt on jäljellä 7 pientä pontettiaalista taistelijaa ;D Kaikki voi hyvin ja pallo mahoja. (: 5 narttua ja 2 urosta. <3 Ei niistä malta edes luopua (:

Kuvassa pennut jo kahden päivän ikäisiä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "