maanantai 4. huhtikuuta 2011

Paluu arkeen

Taas meni yksi viikonloppu.
Perjantaina päätettiin, että ollaan tämä päivä ihan vain kotosalla. Ja oli oikein mukava koti päivä.
Lauantaina Tuli Jaana & Jarkko poikien kanssa kylään. Parin viikon ikäisen Jalmarin ja Santerin ja Nestorin kanssa. Samoin illasta tuli mun vanhemmat ja Ville. Jotkai jäikin sitten ammaksi kun me mentiin Jussin kanssa k-a-h-d-e-s-t-a-a-n elokuviin. Käytiin katsomassa Napapiirin sankarit ja voi jesus kun oli huippu leffa ! Suosittelen. Sai nauraa kippurassa. Liputki oli vain 5e.
Kun tultiin kotiin, Turo-Eemil oli iskälle kun naantalin aurinko mutta heti kun mut näki, niin alkoi kiukku kohtaukset. Puri, veti tukasta, kitisi, halusi syliin, muttei halunnut olla sylissä jne.... huoh. Pienestä se jo alkaa, että äidille SAA kiukutella ! Kiva kun ite tulee ihan onnessa kotiin, että näkee lapsensa niin saa vaan kiukkua ja kitinää.... On se äidin osa aika raakaa peliä.

Sunnuntaina oli meno - päivä.
Aamusta vauvauinti. Turo-Eemilin viikon kohokohta. Päikkäreiden jälkeen lähdettiin Tanjanluo Me & I kutsuille ja sieltä sitten Laihialle Jasminin 1v synttäreille ja käytiin me pikasesti sitten moikkaamassa Turo-Eemilin mummaa ja paappaa. Ilahtuivat suuresti.
Sunnuntaina vaihtui myös masu vauvan viikko, nyt siis vk 26 meneillään.

Tänään on sitten paluu arkeen kera kiukkuisen pienen miehen. Jussi illassa, joten ollaan oikeestaan koko päivä kahden. Ihan mukavasti on tämä päivä näyttänyt sujuvan. Ajattelin jo että mitähän tulee, kun Turo-Eemilistä tullut sellanenkin villi-viikari.

3 kommenttia:

  1. Meillä myös äiti on se joka saa ne suurimmat kiukut niskoilleen. Yritän aina ottaa sen "kohteliaisuutena", mutta onhan se välillä rankkaa.

    Keskiviikkona ehkä nähdään. Meillä edelleen vähän lämpöä, mutta ehkä me keskiviikkona ollaan jo terveitä.

    VastaaPoista
  2. toivottavasti te tervehdytte !
    Me jo innolla odotellaan keskiviikon mamma miittinkiä; josko sielä olisi Turo-Eemilille kavereita !

    Joo näinhän se menee. Ja mun mies sanoikin ihanasti, että vaikka mä olen se kenelle T-E kiukuttelee niin silti oon sille kaikkein tärkein. <3

    VastaaPoista
  3. Jep, sen kiukuttelun lomassa on kyllä paljon myös hetkiä, kun huomaa kuinka tärkeä ihminen on omalle lapselleen. Erik on alkanut sponttaanisti tulemaan halaamaan meitä vanhempia esim. ennen kun lähdetään kaksin kauppaan tai muualle. Tai ihan vain leikinlomasta.

    Turo-Emilille löytyy varmasti seuraa myös :)

    VastaaPoista

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "