maanantai 4. huhtikuuta 2011

päivä pulkassa


Se olis nyt maanantai päivä pulkassa. Vielä odotellaan Jussia töistä ja sitten maate.
Turo-Eemilin kanssa käytiin vaunuttelemassa, piristi kummasti niin itseä kuin poikaakin !
Vihdoinkin kun oli sellainen rako, ettei satanut vettä.

Huomenna täytyykin muistaa ilmoittaa Turo-Eemili muskariin. Päästään sitten ensi viikolla sinnekin.

Masua:
Eli tänään on 26+1 ja tasan viikko ilman supistuksia. Auttoi ilmeisesti heti tuo kuuri. Tänään nyt illalla otin viimeisen pillerin kuurista. Saas nähdä palaako supparit. En oo vielä käyttänyt yhtään nitro supistuksen esto laastaria; kun kuuri niin hyvin auttoi etestäänkin. Toivon mukaan ei tarvisi ottaakaan ja supistukset tulee vasta seuraavan kerran kylään kun ollaan synnyttämään menossa. Olo on muutenkin ollut tosi mainio. Ihanaa kun voi nautti raskaudesta; ei tarvii olla enään koko ajan pelko persuksissa.
Maitoa tulee jo taas niinkun meijerin hanasta. Toivon mukaan imetys nyt sitten tällä kertaa luonnistuu ja tämä vauva olisi yhteistyö kykyinen. Viimeksi oli niin turhauttavaa kun maitoa vain tulee ja tulee ja Turo-Eemilille ei kelvannut kun pullo. Onneksi sai pumpattua aika paljon, ettei maito mennyt ns. harakoille. Mutta sekin loppui lyhyeen. Jokainen vauva on erilainen.
Tänään saapui myös ihana äitiyspakkaus! Oli tosi kivoja vaatteita, mutta ehkä hieman oli poikamainen. Tykkäsin kuitenkin. Tulee varmasti käytettyä niitä vaatteita. Haalari oli varsin mukava nyt, verrattuna siihen minkä viime vuonna sain pakkauksesta. Samoin tumput ja tossut oli nyt mukavat. Viimeksi ne oli tosi semmoset lörpöt, että kun vähä potki tai kättä heilutti niin ne läks pois...
Nyt hyvät yöt !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "