perjantai 4. heinäkuuta 2014

Perjantai

Vihdoin on perjantai !
Paljon ei viikonloput viikosta eroa, mutta on se aina mukava kun alkaa viikonloppu. Saadaan olla koossa koko perheen voimin.
Kulunut viikko on kyllä mennyt TODELLA nopeaa, täytyy sanoa. Maanantaina olin töissä pitkästä pitkästä aikaa iltavuorossa. Oli ihan mukavaa. Selkä alkoi oireilemaan jälleen yöllä, joten marssinkin sitten tiistaina lääkärin puheille ja nyt on sairaslomaa parisen viikkoa ja sitten katsotaan jatkoa. Lääkäri myös totesi, että selkäni on niin notkolla, ette rasittuu ihan pelkästään jo raskaana olemisesta, vaikka en tekisi mitään. Ja pitää kyllä paikkaansa.
Sain myös viettää yksin kotona maanantai- tiistai välisen yön, kun mies oli lasten kanssa siskonsa luona yötä, kun tekee pitkää päivää. Oli ihanaa mutta outoa ja hiljaista. Ei sitä osaa enään olla yksin. :) Ei sillä että niin edes haluaisin.
Mikä siinä onkin, että kun ei ole omaaa aikaa sitä haluaa, ja kun sitä on, ei osaa tehdä mitään. Eikä halua ! :D

Tiistaina hain lapset päiväkodista neljän aikana ja ihan vaan vietettiin iltaa kotona. Mentiin ajoissa nukkumaan, kun keskiviikkona lähdettiin Lasten kanssa junalla Helsinkiin mamma-masu treffeille ! Matkat meni tosi hyvin. Mukavaa ja helppoa tuo junalla matkustaminen :)

Mamma miittingin jälkeen kierrettiin Linnanmäkeä, sen minkä ehdittiin sateelta.


Ja neljän aikana lähdettiin junalla takaisin kotiin päin. Jussi meidät haki sitten asemalta. Kyllä oli väsynyttä porukkaa reissun jälkeen, mutta hienosti pikku pirpanat jaksoi ! :)

Torstaina haki mumma lapset ja he olivatkin Wanhassa markissa, kotieläinpuistossa koko päivän. Reissusta teki vielä mukavemman se, että mukana oli Felician ja Turo-Eemilin serkut, Lumi ja Jami sekä täti Jaana. Illalla lapset palautui kotiin ja taas kutsui aikaisin peti, koska päivä oli toiminnan täyteinen :)

Tänään perjantaina, vein lapset aamulla 9ksi päiväkotiin ja lähin itse kauppaan. Sai rauhassa ostaa kaikki synttäreitä varten ja nyt täytyisi alkaa leipomaan ja siivoamaan. Nurmikotkin pitäisi leikata. Meillä siis huomenna lasten synttärit vielä, tällä kertaa saamme vieraaksemme sukulaisia. :)

huomenna vaihtuukin masu asukilla jo viikoiksi 28 ! Tarkoittaa, että enään 12 viikkoa jäljelle H-hetkeen.
Jotenkin on jo mieli rauhallisempi ja helpottuneempi, kun viikkoja turvallisesti takana ja vauvalla hyvät mahdollisuudet selvitä, jos jostain syystä olisikin halukas jo syntymään. Onhan enään 9 viikkoa täysiaikaisuuteen. <3
Elämä on ihanaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "