sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mitä kuuluu meille

Ollut tosi pitkä väli etten ole kirjoitellut mitään.

No pääasiassa meidän perheellähän kuuluu hyvää. Pikkokolmosta odotellaan syntyväksi 27.9. Eli yli puolen välin ollaan ! JEIJ.
Pennut ovat kaikki turvallisesti maailmalla. Olleet jo tovin. Haikeaa oli luopua, mutta näin se vaan menee.

Ennen vappua meillä kävi hiukan surulinen tradegia ja jouduimme luopumaan meille niin ihanasta ja rakkaasta pitbullista, Rockysta. Hän pääsi haudanlepoon 30.4.2014 <3 Tilalle jäi suuri ikävä ja suru. Mutta nämä on niitä hintoja, joita koiranomistajana joudutaan maksamaan. Ikävä kyllä Roclkyn kohdalla LIIAN aikaisin. Tuntuu koti tosi tyhjältä ja oudolta vain yhden koiran kanssa. Siru on niin rauhallinen ja omissa oloissaan viihtyvä. Rocky aina täpisi ja kulki perässä vaikka nousi vain sohvalta jääkaapille.

Vappu oltiin viettämässä Lahdessa ystävä perheen luona. Lapset nautti, kun sai monta päivää leikkiä kavereiden kanssa aamusta iltaan. JA itsekin tietenkin nautti hyvästä seurasta. Reissu oli mukava ja onnistunut ja todella tarpeessa. Päästiin hiukan kotoa pois tavallaan pakoon surua. Saatiin ajatukset muualle. Oma haasteensa oli kertoa lapsille, että Rocky on nyt muuttantu taivaaseen.

Lapset kasvaa ihan huikeeta vauhtia. Pian saa olla taas järjestämässä synttäreitä. Muka jo 3 ja 4 vuotta pian !! Käsittämätöntä. Onneksi ite ei vahene ;) Vai mitä.


Raskaus sujuu ihan omalla painollaan. Vatsa on jo pyöristynyt. Suurempia vaivoja ei ole ole ollut. Mieluhaluista suurimmat ovat kasvikset ja kaurapuuro ! Niitä menee päivittäin ja PALJON ! Lihan syönti on jäänyt meilkein kokonaan. Siinä on joku mikä etoo ja pahasti. Mutta hyvin pärjätään näinkin. Toivon vaan todella, että menee ohi raskauden loputtua. Minä kun en normaalisti ole mikään vege tyyppi. Vuoden kohokohta ollut aina kunnon joulukinkku<3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "