torstai 4. huhtikuuta 2013

Kevät !

Ihanaa, kevät on täällä ! :]
On taas ollut tovi kirjoittamatta. Mutta meille kuuluu pääsääntöisesti hyvää. Felicia on edelleen itkuinen ja itkuisuutta varmaan lisää tämä ihana uhma. Tempperamenttiä tytöltä löytyy liiankin kanssa. Välillä menee ihan sormi suuhun, että kun vaan joku voisi auttaa niissä tilanteissa ku raivarit tulee ja mikään ei tehoo . . .
Turo-Eemil puhuu jo hienosti. Tulee lauseita ja muutkin kuin vain me saa niistä selvää. Alkaa kivi pyärähtää pois sydämeltä tämän asian tiimoilta. Turo-Eemil myös hienosti on kohti kuivaa elämää. Päivät kotona on aina ilman vaippaa, muutamat vahingot voi käydä, mutta muuten käy pöntöllä. Pottaan ei halua mennä, vaan aina heti suoraan pöntölle. Onhan kyseessä melkein 3 V poika ;D Päiväkodissa vielä käyttävät vaippaa paljon. Turo-Eemilkin on sellanen että unohtaa mitä enemmän on ihmisiä. Kotonakin aina muistuttelen,että muista käydä pissalla. Felicia kans hienosti ilmoittaa kun hätä ja menee vessaan. POtalle. Aina ei ehdi, mutta hienoa, että osaa ja tunnistaa hätänsä. Felicia on jo pitkään puhunut, nyt tulee jo niin pitkiä lauseita, että en oo edes hetkeen enään laskenut montako sanaa on missäkin lauseessa... MEidän Turo-Eemil Ti-Ti talossa.

Ja tässä kuva Feliciasta.




Pääsiäistä vietettiin ystä perheen kanssa. Oltiin Keskisillä shoppailemssa mammojen kesken koko päivän. ja sunnuntaina oltiin ti-ti talossa ja Ikaalisten kylpylässä. Ja iltaisin lämmitettiin paljua ja syötiin hyvin. :] Oli oikein mukavaa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "