keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Tapahtuma pläjäys

Masu neuvola taas takana päin.
Kaikki oli niin kun pitääkin.
Suurehkolta vaikuttaa vauva !Näin neuvolatäti sanoi ja sf mittakin oli aika kookas....
Täytynee olla tarkempi mitä suuhunsa laitta. Mutta ei mun paino ollut noussut nytkään ja viimeksi oli vain laskenut.
Väsymykseenkin löyty syy; hb jatkaa hienoa laskuaan. Nyt kaksi rauta pilleria nassuun joka päivä. Aamuin illoin 1; jos maha kestää sen.

Hius projektia taas jatkettu. Nyt tuntuu olevan koko pää yhtä vaalia joka suunnalta. Mutta kristus on hiukset kärsiny! Mä lupasin jo hiuksilleni, kun tämä projekti on ohi; en tee tälläistä piiiitkään aikaan ! Ja sen lupauksen myös pidän.

Tänään oltiinkin shoppailemassa.
Tulevalle kummipojalle ostettiin ristiäis lahja, hääparille häälahja, Jussille kengät ristiäisiin ja häihin, Turo-Eemilille ensiaskel kengät juhliin ja muuten vain käyttöön. Ja ne pienimmän ihmisen kengät oli kalleimmat. Mutta on ainakin jalalle hyvät. Ai niin ja mikä olennaisinta; jääkaappi täyteen ruokaa <3

Viimeyönä nukuttiin Turo-Eemilin kanssa 13 tuntia ja herättiin aamulla vasta vähä ennnen kymmentä. Tuntu, että koko päivä meni ihan sekasin. Ja T-E nukahtikin ilalla vasta kymmenen jälkeen. Yleensä aina sammuu jo ennen yheksää. . .

Tänään varattiin sitten aika 1 -vuotis kuvaan, johon tulee Siru mukaan ja kuvat otetaan ulkona sään salliessa. Jos sataa niin sitten sudiolla. Lisäksi otetaan perhekuva; joka saadaan kaupan päälle. Samoin Sirusta ei tarvinnut maksaa.
Lapualta kysyttiin samaa pläjäystä niin täälä 199 euroa tuo paketti ja Seinäjoella 140 euroa koko pläjäys; paitsi jos sataa ja otetaan kuvat studiolla niin sitten vain 100 euroa.
Kuvat olis saanu ottaa kotonakin; mutta kun kaikki muut kuvat on otettu suurimmaksi osaksi kotona, niin sen takia päädyttiin ulko - ja studio kuviin.
Osaan kuvista Turo-Eemil laittaa puvun ja osaan jonkun rennon kesä asusteen. . .
En halua, että kaikki kuvat on "jäykän hienoja" . . .
Samoin en halua perhekuvaan pukuja; vaan ihan siistit hienot normaalit vaatteet. Mutta katsotaan katsotaan. . .

Odotellaan josko uusi mammamiittinki aika sovitaan; niin päästäisiin sinne Etelään päin; kattomaan muita samanikäisiä kaiffareita + sukulaisia ja ystäviä.
Kesäkuussa ajateltiin lähteä käymään Ähtärin eläinpuistossa Turo-Eemilin kanssa. Tehdään sellainen pieni "meidän perheen reissu" ennen kun leidi syntyy. Näillä näkymin lähdetään 11.6 käymään kattoos karhuja jos säät sallii. Tai sitten vastaavasti mennään Power Parkkiin. KAtsotaan katsotaan.

3 kommenttia:

"Älä pelkää epäonnistumista niin paljoa,
että se estää sinua kokeilemasta uusia asioita.
Pelokkaasti eläen lopussa ajattelemme:
olisi pitänyt, olisin voinut ja olisin osannut. "